mandag 18. april 2011

Rå kakao-biter er deilig på müsli


Jeg lager hjemmelaget müsli cirka en gang i uken og i dag tidlig var påskeukens klar! Det passet helt perfekt fordi vi eksepsjonelt hadde svært lite fristende å spise....
Med iskald rismelk, banan og raw cacao nibs, ble det et perfekt mellommåltid på meg før trening.


Helt alene smaker kakao-biter bittert, men på müsli med banan og rismelk kommer den gode sjokoladesmaken frem. Det snakkes alltid om at det er sunt med sjokolade, men leser man litt om temaet finner man fort ut at det er denne typen sjokolade som virkelig er sunt. Rå kakao har opptil 7 ganger mer antioksidantenheter enn en typisk vanlig mørk sjokolade!

Mørk sjokolade er dessuten en av de 11 næringsmidlene som dr. Richard Béliveau og dr. Denis Gingras nevner i boken "Mat mot kreft".

Her er det med andre ord bare å hive innpå!


Jeg bruker Creative Nature sine kakao-biter og de kan anbefales.
Sana Bona sine er sikkert også gode.

2 kommentarer:

  1. Nydelig! I dag har jeg spist dette hele to ganger :=)) Helt supert når man ikke har tid til å lage annen mat.

    SvarSlett