onsdag 26. januar 2011

Maispannekaker




Har helt dilla på disse maispannekakene, spiser de til lunsj hver dag for tiden.
Fine å pakke inn i gladpack og ta med på skitur eller shopping ;=)

3 1/2 dl rismelk
1/2 ts salt
4 egg
150 g maismel
4 ss fullkornsrismel

Bland mais - og fullkornsrismel og salt i en skål. Pisk melken i og deretter eggene. Still deigen kjølig i en halv time. Pisk deigen opp (veldig viktig), bak pannekakene ved jevn varme (ellers vil de brenne seg fast eller løse seg opp) i 2-3 minutter på hver side. Tips: Hvis de går i oppløsning, kan det være at du må ha i mer maismel. Jeg lager også ofte dobbel røre og lar den stå i kjøleskapet - klar til å brukes til enhver tid.

Jeg fyller de med alt fra salatkylling til tunfisk, Hellmans majones (musthave), agurk/gulrot skåret i pinner, ruccola eller annen salat, tomater, løk er sikkert godt, sylteagurk om det passe til det jeg har valgt.
Kan også brukes til taco :=)


Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar